2016-01-29

Exova Metech får utmärkelsen Volvo Cars Quality Excellence award

Mätteknikföretaget Exova Metech har mottagit den prestigefulla utmärkelsen Volvo Cars Quality Excellence award (VQE). Utmärkelsen delas ut årligen till de leverantörer som uppfyller Volvo Cars högt uppställda krav och är ett bevis på att man tillhör de bästa i sin bransch.

- Vi är mycket stolta och glada över utmärkelsen. Det är en bekräftelse på vårt långa och framgångsrika samarbete med Volvo Cars och på vår höga kvalitet och leveransförmåga. Priset ger oss möjlighet att fördjupa och utveckla fler relationer och affärer, både med Volvo Cars och andra företag säger Peter Engberg, Managing Director på Exova Metech.

Exova Metech har levererat kalibrering, reparation och konsulttjänster till Volvo sedan 1984 och har i över 30 år haft ett starkt och givande samarbete. För att tilldelas utmärkelsen har Exova Metech uppfyllt Volvo Cars krav på hög kvalitet och leveransprecision.

- Vi har bred kompetens och lång erfarenhet och lever upp till de höga krav på lyhördhet, initiativförmåga, flexibilitet och tekniskt kunnande som ställs på en VQE-leverantör berättar Stefan Lindevy, Key Account Manager på Exova Metech.

Utmärkelsen delades ut under högtidliga former hos Volvo Cars i Göteborg den 28 januari.

Information om företaget: Element Metech AB

Nyheten presenteras i samarbete med MyNewsdesk