Bli Accesskund och få detaljerad information om nordiska företag

Köp en Access till Nordicnet så får du obegränsad tillgång till detaljerad information från 408 061 företag i Norden. Med en Access har du ett verktyg som hjälper dig att analysera din bransch och dina konkurrenter i Norden. Accessen effektiviserar ditt dagliga arbete i jakten på nya kunder och leverantörer.

Vilka Accesser finns det och vilken passar mig?

Vi erbjuder Access Basic till dig som vill ha obegränsat antal inloggningar samt möjlighet att ta del av företagsinformationen direkt på skärmen. Observera att du ej kan exportera information med denna typ av Access.

Vill du även ha möjlighet till att exportera företagsinformation, nyckeltal och beslutsfattare till fil eller skriva ut telemarketinglistor krävs att du har en Access Advanced.

Skulle inte någon av ovanstående Accesser passa dig, hjälper vi dig gärna med att skräddarsy ett Accesspaket eller ett specifikt databasuttag utifrån just dina behov.

Här kan du läsa mer om att exportera.

Företagsrapporten

Med Företagsrapporten får du snabbt en bild över branschens, målgruppens eller leverantörernas utveckling samt fördjupad ekonomisk information om tillväxten i enskilda företag.

Med vår rapport får du information om företagen i din bransch, målgrupp eller det segment du gör dina inköp från. Du får tillgång till kontaktuppgifter och bokslutsinformation om samtliga företag i ditt urval. Allt levereras i en Excelfil med tillhörande grafer. Du kan också välja att flytta informationen till eget CRM-system, inköpssystem eller affärssystem.

Varje rapport innehåller upp till 10 000 företag. I rapporten presenteras företagens kontaktuppgifter, bokslutsuppgifter och nyckeltal från de tre senaste åren.

Ladda ner produktblad (pdf) för mer information.

Allmänna villkor