2012-09-25

Powertools gängarmar vid gradning av plåtkanter

Produktbild från företaget Powertools Sweden AB - Powertools gängarmar vid gradning av plåtkanter

Powertools gängarmar fungerar till så mycket mer än bara gängning. En mycket uppskattad applikation är gradning av vassa plåtkanter. Sätt en snabborrchuck i din gängmotor och du har ett mycket bra verktygssystem som ger dig en exakt vinkel på din gradningsoperation, samtidigt som du kan försänka dina skurna hål i plåten. Våra kunder använder även sina gängarmar bland annat för honingsoperationer, för montering av lock på behållare och som verktygsfästen till vinkelskruvdragare.

Powertools säljer SL 1200, SL Junior, SL Main, SL Multi och balansarmen BL 850 samt innovativa lösningar med skensystem och magnetfötter.
Se videoanimeringen för en demonstration av SL 1200.
Powertools har gängarmsoriginalet konkurrenterna försöker efterlikna!

Välkommen till Powertools på M.A.X-mässan 23:e-26:e oktober

Ska du till M.A.X-mässan, så se till att komma förbi oss i monter A15:10! Vi ställer ut tillsammans med Abene Machine AB, och visar hur väl en gängarm från Powertools fungerar tillsammans med högkvalitativa CNC-maskiner från Sveriges främsta verktygsmaskintillverkare. Vi kommer visa hur gängarmarna fungerar i praktiken, du är välkommen att prova själv hur enkelt det är att grada, försänka, eller gänga!

Information om företaget: Powertools Sweden AB

Nyheten presenteras i samarbete med MyNewsdesk