2012-09-12

Pulsdragare som håller högsta service- och kvalitetsnivå

Produktbild från företaget Powertools Sweden AB - Pulsdragare som håller högsta service- och kvalitetsnivå

Powertools säljer pulsdragare (oljepulsverktyg) från Fuji i momentområdet 7,5 Nm till 270 Nm i FL-serien. Dessa är av högsta industriella kvalitet som alla verktyg från Powertools. Dessutom är Powertools service av verktygen bäst i klassen – och vår leverantör FUJI ser till att det alltid finns gott om maskiner och reservdelar på lager.
- Om de mot förmodan skulle ta slut på Powertools.

Powertools säljer vidare luftavstängande pulsdragare i momentområdet 4 Nm till 400 Nm i FLT-serien. FLT har tagit ergonomin hos mutterdragare till helt nya nivåer. De har alla fördelarna som FL verktygen har, och stänger dessutom av lufttillförseln då önskat moment är uppnått. Detta innebär ännu mer precisa moment, en ytterligare lägre ljudnivå och mindre påfrestning för operatören.


Jämfört med en traditionellt slånde mutterdragare (mutterknackare) är det en helt ny värld som öppnar sig, glöm allt du tidigare vetat om mutterdragare med höga ljudnivåer och stor påfrestning på handleder och armar. Pulsdragarna har samma makalösa hastighet som ett slående verktyg har, men saknar behovet av ett mothåll som ett segdragande verktyg har.

Kontakta Håkan på 016 - 55 12 910, eller Roger på 0660 - 24 08 90 för en demonstration.
– Om du aldrig testat en pulsdragare är det läge nu!

Information om företaget: Powertools Sweden AB

Nyheten presenteras i samarbete med MyNewsdesk