2013-10-30

Nu introduceras Dematek Rental

Produktbild från företaget Dematek AB - Nu introduceras Dematek Rental

Nu kan du glömma alla investeringar i lyftanordningar. Dematek Rental är det nya sättet att få tillgång till den lyftutrustning du behöver – utan att köpa den.

Dematek Rental.

Istället för att kunden måste investera i produkter, säljer vi en lösning, en funktion som innebär att vi tar hand om hela deras lyftbehov till en fast månadskostnad inkl förebyggande underhåll.

Dematek Rental innebär i korthet att kunden långtidshyr lyftutrustningen istället för att köpa den.Rentalsystemet omfattar Demateks standardsortiment av fabrikat Demag. I erbjudandet ingår även all service och det förebyggande underhållet under avtalstiden.

I princip kan du alltså från och med nu glömma alla nya investeringar i lyftanordningar. Dematek Rental är det nya sättet att få tillgång till den lyftutrustning du behöver - utan att köpa den.

Dematek Rental finns i två olika former

Rentalavtal där servicen ingår
När du hyr din utrustning hos oss ligger det i både ditt och vårt intresse att den fungerar störningsfritt så därför erbjuder vi att all service och förebyggande underhåll av utrustningen ingår under hyresperioden. Din betalning för hyran sker månadsvis.

Rentalavtal där både service och slitdelar ingår
I detta alternativ ingår förutom service och det förebyggande underhållet av utrustningen även de slitdelar som kan komma att behöva bytas ut under hyresperioden.

Intresserad av mer information?

För första gången är det nu möjligt att få en störningsfri lyftutrustning till en attraktiv månadskostnad. Då är det också självklart att du har en rad frågor om vilka fördelar en Rentallösning skulle innebära för just er. Kontakta oss så får du veta vad din bästa lyftinvestering kostar med Rental.

Dematek AB
Box 5560
140 07 HUDDINGE

Telefon 08-603 34 00 eller rental@dematek.se
www.dematek.se Lyftteknik på en högre nivå!

Information om företaget: Dematek AB

Nyheten presenteras i samarbete med MyNewsdesk