2013-04-16

Amplicon Senses 71xx-serien – nya 15” och 17” panel-PC med Intel Core i5/i7processor, frontpanel i aluminium med IP65 klassning och rikligt med I/O!

Amplicon presenterar de första modellerna i en ny generation kompakta industri-PC avsedd för applikationer som kräver rejäla prestanda, expansionsmöjligheter och mycket I/O som standard.

Senses-serien är prestandamaskiner och är utrustade med upp till 16 GB minne, 2.5” HD, dubbla GbE och RS232-portar (en port är dessutom RS422/485) fyra USB 2.0, DVI-I och HDM. På frontpanelen finns 5 funktionstangenter samt 2 USB med IP65-skydd.

För ytterligare expansion finns 1 PCIe x1, 1 PCI samt 1 mPCIe-kortplats (exempelvis för Wlan).

Amplicon är en av Englands ledande leverantörer av industridatorer och styr/mätprodukter med egen utveckling och tillverkning i Brighton. Amplicon har specialiserat sig på egenutvecklade industridatorer med lång tillgänglighet och livslängd och erbjuder dessutom tre års garanti som standard.

System Technology Sweden AB, är ett kunskapsföretag med mångårig erfarenhet inom test- och mätteknik, industriautomation och inbäddade system. Vi representerar ett antal högteknologiföretag inom fackområdena, däribland Amplicon.


Information om företaget: System Technology Sweden AB

Nyheten presenteras i samarbete med MyNewsdesk