2012-12-06

Amplicon Impact-E 100 – ny, kompakt, strömsnål och fläktlös industri-PC med Intel Atom N2800-processor!

Amplicon presenterar den första modellen i en ny generation kompakta industri-PC avsedd för applikationer som kräver bra prestanda kombinerat med låg strömförbrukning.

Impact-E 100 är en kompakt inbyggnads-PC baserad på en Intel N2800 processor. Tack vare det kompakta formatet och med en vikt under 2 kg så är den idealisk för installationer där storleken är avgörande.

Med en effektförbrukning under 10 W är den även lämplig för batteridrivna system, kanske kombinerat med solceller.

Den levereras med antingen en 32 GB MLC SSD eller med en roterande 16 GB hårddisk och kan expanderas med ytterligare en mSATA SSD.

För övrig expansion finns 2 st mPCIe-kortplatser, en halvlängd och en fullängd för modem, GPRS, bildbehandling m.m..

Maskinen passar i många olika tillämpningar exempelvis inom  transportsektorn, säkerhetssystem och industriautomation.

Amplicon är en av Englands ledande leverantörer av industridatorer och styr/mätprodukter med egen utveckling och tillverkning i Brighton. Amplicon har specialiserat sig på egenutvecklade industridatorer med lång tillgänglighet och livslängd och erbjuder dessutom tre års garanti som standard.

 

System Technology Sweden AB, är ett kunskapsföretag med mångårig erfarenhet inom test- och mätteknik, industriautomation och inbäddade system. Vi representerar ett antal högteknologiföretag inom fackområdena, däribland Amplicon.

Information om företaget: System Technology Sweden AB

Nyheten presenteras i samarbete med MyNewsdesk