2010-02-10

Nytt larm för oljeläckage!

Produktbild från företaget Afriso EMA AB - oljelarm OM5

Afriso Ema AB i Arlöv presenterar Watchdog oljelarm OM5 i sortimentet av nivåvakter.

Watchdog OM5 har utformats för att upptäcka oljeläckage i exempelvis avrinningsområden, på uppsamlingskärl, kabelrör samt även på pump och kontrollstationer. Larmet består av en styrenhet och upp till 5 givare (för 5 oberoende läckageplatser), givarna är kopplade till enheten med en kabel. Givarna placeras på den lägsta punkten som skall övervakas, i händelse av oljeläckage kommer signal till enheten som dels ger ett optiskt men även ett akustiskt larm. Enheten, som innehåller en kvittens för det akustiska larmet , visar även vilken av givarna som har gett larm.

Watchdog är lämplig för användning med 230V och är designad för enkel väggmontering. Watchdog är detekterar oljor, diesel och smöroljor med låg viskositet, motor, växellåde och hydrualiska oljor såsom vegetabiliska och transformator oljor.

Afriso Ema´s motto är ”För renare luft, jord och vatten”. Vi har över 35 års erfarenhet av mätinstrument och givare inom områdena Nivå, Värme, Gas, Tryck och Temperatur. oljelarm OM5 Mer information på www.afriso.se

Kontakt hos Afriso Ema AB:
Jörgen Schöld

Information om företaget: Afriso EMA AB