2011-09-16

Mer än bara hockey i nya arenan – Toppmodern konferensanläggning ska locka företag till nya VIDA Arena

 

Växjö – 16 september 2011, I dagarna står VIDA arena färdig i Växjö. I fokus av bygget står hockeyn, men den nya arenan kommer att bjuda på betydligt mer än så. På plan 3 byggs bland annat ett toppmodernt konferenscenter.

Det är IT-företaget Ricoh som tillsammans med Växjö Lakers ligger bakom satsningen på konferenscentret i den nya arenan. Ricoh Konferens Center är en del av plan 3, där tanken är att erbjuda en mötesplats för Växjös näringsliv att träffas på och knyta affärskontakter. Företagen på plan 3 kan ha konferenser och kundmöten i någon av alla möteslokalerna, eller bara en trevlig hockeykväll i en av Sveriges modernaste arenor.

– Det råder ett aktivt och levande företagsklimat i Växjö som ständigt utvecklas och expanderar. Vi vill tillsammans med Växjö Lakers hjälpa till att stimulera det klimatet. Med toppmodern teknik och ett intressant läge är Ricoh Konferens Center ett bra verktyg för detta säger Petter Helge, Centerchef på Ricoh i Växjö. 

Ricoh Konferens Center utrustas med Ricohs marknadsledande lösningar inom audiovisuell kommunikation, utskriftshantering mm, och Ricoh är glada över att på detta sätt få bidra till upplevelsen och möjligheterna i Växjös nya arena.

– VIDA Arena är så mycket mer än bara en arena, det är en mötesplats för människor, företag och hockeylag. Vi är glada över att Ricoh hjälper oss att skapa den mötesplatsen, säger Jan-Olof Swanteson, marknadschef för Växjö Lakers.

För mer information, vänligen kontakta:

Ricoh Sverige AB
Petter Helge
Tel. +46(0) 470- 70 06 84
E-post: petter.helge@ricoh.se
Hemsida: www.ricoh.se

Ricoh Sverige AB
Magnus Christerson
Tel. +46(0) 8- 734 18 68
E-post: magnus.christerson@ricoh.se
Hemsida: www.ricoh.se

 

Information om företaget: Ricoh Sverige AB

Nyheten presenteras i samarbete med MyNewsdesk