2012-03-08

Powertools säljer gängchuckar och tapphållare med bilz-fattning

Produktbild från företaget Powertools Sweden AB - Powertools säljer gängchuckar och tapphållare med bilz-fattning

Powertools har en lång tradition av att sälja verktyg för gängning. Våra SL gängarmar har funnits med i vår produktportfölj sedan 2001, och gängmotorerna har vi tillverkat ända sedan den tid vi hette Bahco Kraftverktyg. Bilz tapphållarna finns både med och utan momentbegränsning, och de passar lika bra i din CNC maskin som i våra gängarmar eller gängmaskiner. Har du de tapphållare och gängchuckar du behöver? Vi hjälper dig välja chuckar med rätt momentbegränsning, med Bilz-, eller SPV-fattning, för ISO- eller DIN-tappar.

Du vet väl om att vi kan förlänga livet på dina gängtappar med upp till tio gånger genom vår momentbegränsade självcentrerande gängmetod!

Gängsnitt i din gängarm!

Vi har även tagit fram en serie gängsnittshållare som du enkelt sätter i din gängmotor. Då får du tillgång till alla de vanliga fördelarna med SL gängarmar: dess momentbegränsning, dess ergonomiska utformning (som gör att verktygen blir viktlösa för operatören och momentet absorberas i gängarmen), och dess automatiska centrering av gängoperationen till arbetsstycket. Förutom att gänga och rensa hål kan du nu alltså även gänga och gängrensa utvändiga gängor på bultar, rör o.s.v. ända ner i botten då momentchucken löser ut.

Information om företaget: Powertools Sweden AB

Nyheten presenteras i samarbete med MyNewsdesk