2016-03-18

fit-Uptime – en mini-UPS för alla fit-PC/IPC/fitlet datorer samt för Intel NUC!

Produktbild från företaget System Technology Sweden AB - fit-Uptime – en mini-UPS för alla fit-PC/IPC/fitlet datorer samt för Intel NUC!

Nu introducerar CompuLab fit-Uptime en UPS för alla sina datorer. Det har funnits ett mycket starkt önskemål från många användare för att säkerställe 24/7-drift vid kortare strömavbrott.

fit-Uptime är baserad på Li-polymerbatterier och har en kapacitet på 18 Wh vilket räcker över tre timmar för en mini-PC med 5W i snittförbrukning. Den ansluts mellan datorns nätadapter och DC-ingången på datorn och har samma låsbara kontaktdon som datorn har. DC-kontakten har samma dimensioner (5.5 mm x 2.5 mm) som Intel NUC-serien så den passar till många maskiner som drivs med +12V. Inspänningsområdet är 12 – 19 VDC

Den har en mycket kort omslagstid vid spänningsbortfall för att säkerställa driften. Inga drivrutiner eller annan mjukvara behöver installeras.

fit-Uptime kommer att kosta cirka 950:- exkl moms.

Om CompuLab och System Technology Sweden AB
CompuLab är sedan 1992 en världsledande producent av produkter för inbäddade system. Produktlinjen fit-PC, som introducerades 1997 har även gett CompuLab en tätposition inom segmentet kompakta, fläktlösa industridatorer. CompuLab har sitt huvudkontor utanför Haifa, Israel

CompuLab representeras i Sverige av System Technology Sweden AB, ett kunskapsföretag med mångårig erfarenhet inom test- och mätteknik, industriautomation och inbäddade system. Vi representerar ett antal högteknologiföretag inom fackområdena.

Information om företaget: System Technology Sweden AB

Nyheten presenteras i samarbete med MyNewsdesk