2011-12-08

CompuLab presenterar fit-PC3 serien – en fläktlös multimediamaskin baserad på AMD Fusion-serien med 64-bitars dubbelkärneprocessorer och integrerad grafikprocessor!

Den senaste generationen av den populära mini-PC:n kommer nu äntligen till Sverige! fit-PC3 har nu blivit både snabbare, elegantare och mer fullpackad med finesser - och den är fortfarande fläktlös.

 

fit-PC3 är baserad på den nya dubbelkärniga AMD Fusion-seriens processorer med inbyggd grafikacceleration och stöd för både bild och ljud via HDMI 1.3a (fit-PC3-BASIC och LP) eller HDMI 1.4a (fit-PC3-PRO), med upp till 1920 x 1200 i upplösning.

Därutöver har den Dual-head DisplayPort med 2560 x 1600 i upplösning. Den har inbyggt hårdvarustöd för exempelvis DirectX 11, OpenGL 4.0,  OpenCL och Adobe Flash Player.

Det finns dessutom rikligt med portar som USB 3.0, USB 2.0, eSATA, RS232, Gigabit Ethernet, WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth samt analogt och digitalt ljud (7.1 S/PDIF).

fit-PC3 – världens vackraste industridator!

Finns nu att beställa på: www.shop.systemtech.se

Om CompuLab och System Technology Sweden AB

CompuLab är sedan 1992 en världsledande producent av produkter för inbäddade system. Produktlinjen fit-PC, som introducerades 1997 har även gett CompuLab en tätposition inom segmentet kompakta, fläktlösa industridatorer. CompuLab har sitt huvudkontor utanför Haifa, Israel

CompuLab representeras i Sverige av System Technology Sweden AB, ett kunskapsföretag med mångårig erfarenhet inom test- och mätteknik, industriautomation och inbäddade system. Vi representerar ett antal högteknologiföretag inom fackområdena.

Information om företaget: System Technology Sweden AB

Nyheten presenteras i samarbete med MyNewsdesk