2016-03-18

Vad ska din styrning innehålla?

Produktbild från företaget OEM Automatic AB - Vad ska din styrning innehålla?

Med vårt breda sortiment av micro-PLC från Crouzet har vi möjlighet att erbjuda lösningar till en mängd olika applikationer. 

Millenium 3 och em4 är de två olika modell-serierna i sortimentet, de programmeras via PC i de lättanvända och kostnadsfria mjukvarorna Millenium 3 soft respektive em4 soft.

Millenium 3

Millenium 3 lanserades redan 2008 och har under åren vidareutvecklats med fler och mer avancerade funktioner. Modellserien finns i storlekar från 10 I/O till 50 I/O med möjlighet att ta emot upp till 8 analoga signaler. Dessutom finns möjlighet att bygga ett nätverk för kommunikation mellan flera enheter.

em4

em4 är ett lite mer avancerat PLC med större programminne, fler analoga ingångar och snabbare processor än Millenium 3. em4 finns i modeller från 26 I/O till 48 I/O med möjlighet att ta emot upp till 24 analoga signaler.

Touchpaneler

Touchpaneler finns som tillbehör och levereras komplett med skräddarsytt kablage för Millenium 3 eller em4 vilket gör inkopplingen enkel. Panelerna har hög upplösning, kompakta byggmått, robust design, flera anslutningsmöjligheter och användarvänlig mjukvara med stort funktionsbibliotek.

Touchpanelerna är av LCD-typ och finns i två olika storlekar - 4,3” och 7”.

Alla modeller har både astrour och veckour med kalenderfunktion integrerat vilket passar bra för exempelvis styrning inom fastighetsautomation.

Se alla våra lösningar här eller kontakta oss för mer information. 


Vill du lära dig mer om produkterna och hur de programmeras?

Då är du välkommen till vår sista utbildning för den här våren!

Utbildningen består av både teori och praktiska övningar, exempelvis hur program byggs upp och hur touchpanelerna kopplas in och programmeras för att kommunicera med Millenium 3 och em4.

Den sista utbildningen för i vår är i Malmö den 28/4 så anmäl dig här eller kontakta mig så ses vi på utbildningen!

Information om företaget: OEM Automatic AB

Nyheten presenteras i samarbete med MyNewsdesk