2009-12-17

STILL intensifierar sina säljaktiviteter i Skandinavien

Produktbild från företaget Still Sverige AB - STILL intensifierar sina säljaktiviteter i Skandinavien

Den i Hamburg baserade Intralogistik- och truckleverantören STILL intensifierar sina säljaktiviteter i Skandinavien from 1 januari 2010. I framtiden kommer STILL att samarbeta med det välkända företaget KONEKESKO OY.

- Målet för samarbetet är att förbättra Stills närvaro på marknaden i Finland, säger Frank Schliesser, Manager STILL Dealership. ”Intralogitik” är en marknad med framtidsperspektiv och Still har valt att intensifiera arbetet på denna markand tillsammans med en strategisk partner. KONEKESKO känner markanden sedan många år tillbaka och i framtiden vill vi erbjuda våra kunder fullständiga intralogistiska lösningar.

KONEKESKO är en finansiellt stark importör av materialhanteringsutrustning med fokus på entreprenadmaskiner, jordbruksmaskiner och kommunala fordon. Båda företagens filosofier matchar varandra väl då de lägger stor tonvikt på kvalitet och snabb ”on-site-service”. Miljömedvetandet är högt i Skandinavien och inom detta område får Stills produkter bra betyg. STILL har t ex. lanserat första diesel-hybridtrucken RX 70-25 Hybrid och tagit fram ett energisparprogram ”Blue-Q”. Båda produkterna står för ekonomiskt och miljömedvetet ansvarstagande.

- Vi ser fram emot det framtida samarbetet, säger Frank Schliesser.

För mer information, gå in på: www.still.se

Information om företaget: Still Sverige AB