2016-03-29

¿Armatec presenterar sitt breda erbjudande på Nordbyggmässan

Armatec kommer tillsammans med syskonföretagen inom Ernströmgruppen att närvara under Nordbyggmässan 5-8 april. Vi finns i monter A12:28 under det gemensamma namnet Teknikportalen.

Vårt breda erbjudande kommer att presenteras av specialister på plats och genom ett urval av våra produktgrupper – lösningar inom Ventil & Automation, Återströmning & Tryckhållning, Mätare & Radio, Instrument och Takavvattning.

Nytt för i år är att vi kommer att ha fjärrvärmecentraler från Alfa Laval på plats, då vi sedan 1 april 2015 är huvuddistributör för deras sortiment av applikationer för fjärrvärme och fjärrkyla. Utöver samarbetet med Alfa Laval har vi sedan slutet på år 2015 integrerat det tidigare förvärvade bolaget Värmeprodukter i verksamheten. Vi introducerar nu en helt ny produktgrupp – pannanläggningar. Därmed har vi inte bara förstärkt med nya produkter utan dessutom med specialister inom respektive område med lång erfarenhet inom branschen.

Ytterligare nyheter inom produktsortimentet är pneumatiska manöverdon från Kinetrol, då vi sedan 1 januari 2016 representerar deras kompletta program av pneumatiska ställdon. Vi har även utökat vårt VIRIDI-sortiment med AT4169 – marknadens första blyfria reducerventil i mässing. Sortimentet är utvecklat för att möta branschens ökade miljökrav på produkter och material inom Byggvarubedömningen och Sunda Hus.

Armatec är en komplett leverantör av applikationer och lösningar inom vatten, värme, kyla och process. Besök oss i monter A12:28 för att se hur vi löser kundspecifika behov.

Förytterligareinformationkontakta:
Berndt Öjerborn
031-890 144
berndt.ojerborn@armatec.se

Information om företaget: Armatec AB

Nyheten presenteras i samarbete med MyNewsdesk