2016-02-23

Nu erbjuder Armatec pneumatiska manöverdon från Kinetrol

Produktbild från företaget Armatec AB - Nu erbjuder Armatec pneumatiska manöverdon från Kinetrol

Armatec representerar från 1 januari i år Kinetrols kompletta program av pneumatiska ställdon i hela Skandinavien inklusive Finland.

I över 50 år har Kinetrol levererat problemfria ventil- och spjällställdon till alla industriapplikationer. Kinetrol särskiljer sig genom att erbjuda kompakta kvalitetsmanöverdon med bästa vridmoment för sin storlek och dessutom med en mycket liten luftförbrukning. Donen har en lång livslängd och är smidiga och exakta i sin rörelse. De har endast en rörlig del vilket gör att vi garanterar över 4 miljoner cykler. Dess miljömässigt robusta design gör dem till ett ypperligt val för alla behov av ventilmanövrering.

Alla produkter och ingående komponenter tillverkas i en fabrik, till och med gjutningen vilket medför full kontroll i hela produktionskedjan. Givetvis är allting kvalitetssäkrat. Donen är dessutom fullt kompatibla med våra magnetventiler.

Ett rätt valt manöverdon är förutsättningen för en väl fungerande process. Vi kan erbjuda såväl elektriska som dubbel- eller enkelverkande pneumatiska don. Kompletterat med bred och djup kunskap inom tre grundläggande parametrar: var och hur ska donen användas, var ska de placeras samt dokumentation och service. Välkommen att kontakta oss för mer information.


Förytterligareinformationkontakta:

Jonas von Geijer
031-890149
Jonas.vongeijer@armatec.se

Information om företaget: Armatec AB

Nyheten presenteras i samarbete med MyNewsdesk