2013-09-10

Höstens bästa badrumskampanj

Produktbild från företaget Duobad AB - Höstens bästa badrumskampanj

Den 25 september så inleder vi en höstkampanj som ligger utöver det vanliga. Intresset för vår serie Vilan har fått ett rejält uppsving i takt med att kunderna upptäckt fördelarna med att välja massivt svensk lövträ jämfört med limmade spånskivor i fuktiga miljöer. Vilan är också utrustat med handfat från Villeroy & Boch som anses vara i topp när det gäller porslin. – Vilans fördelar är förutom material och konstruktion, variation av handfat samt utrymme, säger VD Niklas Hult. Du får generösa avställningsytor och lyxigt inredda lådor med gott om förvaringsytor.

Under hösten har DuoBad förädlat erbjudandet av Vilan. – Vi tillverkar den i olika storlekar och i tre olika färger. Du kan kombinera färgerna och bygga din egen unika Vilan, säger Niklas. Vi kallar erbjudandet Mix & Match.

Nu tar DuoBad ytterligare ett steg. Alla som köper en Vilan kommod mellan den 25 september och 31 december får en spegel Bas på köpet i matchande storlek. Spegeln är tillverkad av anrika Laufen och har två infällda ljusramper infällda i glaset. Spegeln kostar upp till 4500 kr.

Dessutom kan alla som köper Vilan kommod få 20 % på samtliga övriga möbler som ingår i Vilan serien. Så lägger du till ett högskåp så blir rabatten upp till 8000 kr när du inkluderar värdet på spegeln. – Vilan är en av marknadens mest åtråvärda badrumsserier. Med höstens kampanj blir den en av marknadens mest prisvärda också.


Information om företaget: Duobad AB

Nyheten presenteras i samarbete med MyNewsdesk