2015-02-12

Recor inleder badsäsongen

Produktbild från företaget Duobad AB - Recor inleder badsäsongen

Årets första badnyhet – Canova

Recor från Portugal kan nog räknas till en av världens mest renommerade tillverkare av emaljerade gjutjärnsbadkar. Inte bara för deras design utan minst lika mycket för den teknik som döljer sig i deras vackra badkar.

Årets nyhet heter Canova. Det är ett fristående kar med stilren design. Recor erbjuder utöver fristående, även kar med fötter och inbyggda kar.

Fakta Recor
Porslinsytan är resistent mot syror, basiska ämnen, lösningsmedel, oljor, salt mm. Det gör den lätt att rengöra. Den är ljudabsorberande och effektivt värmeisolerad för långa bad. Canova är ett stabilt kar som väger 242 kg och rymmer 175 liter.

Stort urval
Duobad marknadsför och säljer ett stort sortiment av Recor för den svenska marknaden. På vår hemsida hittar du fler spännande badkar. Välj mellan gjutjärn, koppar, aluminium och varför inte ett läderklätt kar. Duobad säljer och marknadsför Recor i Sverige. – Vi har ett urval av badkar utplacerade hos en del av våra säljställen i landet, säger Niklas Hult från Duobad. På vår hemsida finns också ett större urval. För information om ett komplett program och priser, kontakta Duobad.

Information om företaget: Duobad AB

Nyheten presenteras i samarbete med MyNewsdesk