2014-02-11

Duobad och Laufen i nytt samarbete

Produktbild från företaget Duobad AB - Duobad och Laufen i nytt samarbete

Duobad och Laufen har sen tidigare ett nära samarbete kring produkter och försäljningsrätter. Sist lanserade vi serien Laufen Pro-n som fått stor uppmärksam pga. en omöjlig kombination av hög kvalitet och lågt pris. Men ibland är det omöjliga - möjligt. Nu presenterar vi en ny härlig serie från Laufen, som vi tror får minst lika mycket uppmärksamhet - Kartell.

Kartell och Laufen lanserar nu tillsammans ett integrerat och komplett badrumsprojekt. Kartell by Laufen är resultatet av en intensiv dialog mellan den upplysta kunden och de prisbelönta designers Ludovica + Roberto Palomba. De har tillsammans förtjänat uppmärksamhet över att ha återupptäckt konceptet - badrummet.

Samarbetet med Duobad kring försäljningen håller på att utvecklas under våren. Enligt Niklas Hult, VD på DuoBad, så blir det ett perfekt komplement som ligger mellan befintliga Alessi och Laufen Pro-n. – Men också en serie som passar bra in i vår totala produktportfölj med exklusiva badrumsmöbler av mycket hög kvalitet, avslutar Niklas.

Information om företaget: Duobad AB

Nyheten presenteras i samarbete med MyNewsdesk