2010-11-23

Mätman Kontroll HACCP

Produktbild från företaget Eltex of Sweden AB - Mätman Kontroll HACCP

Nu med fl era funktioner, kraftfullare prestanda för enklare användning

HACCP är ett arbetssätt för att ta reda på och eliminera hygienbristerna kring livsmedelshantering. Ett annat mer förekommande begrepp för HACCP är egenkontroll.

Mätman Kontroll HACCP är en mätindikator med inbyggd programvara anpassad enligt de rådande kraven från Miljö och hälsa för HACCP. Mätman Kontroll är ett utmärkt hjälpmedel vid genomförande av egenkontroll vid livsmedelshantering.

Mätman Kontroll är användarvänlig och smidig. Genom att komma ifrån handskrivna rapporter sparar man tid och krångel. Detta leder till ökad kostandseffektivitet, och inte minst får man mera tid till sina faktiska arbetsuppgifter.

En funktion som har tillkommit är att man ska kunna söka enbart på t.ex. korrigerande åtgärder. Vill man skriva ut avvikelser för en viss leverantör under en angiven period eller för hela verksamheten ska man lätt kunna göra det också.

En påminnelsefunktion som kan programmeras i förväg har också byggts in. Mycket användbar funktion om man t.ex. vill att ansvarig kontrollpersonal ska göra en viss mätning på en mätstation vid en önskad tidpunkt.

• Enkelt, smidigt, kostnadseffektivt
• Inga handskrivna rapporter
• Mer tid till dina faktiska arbetsuppgifter
• Korrigerande åtgärder glöms inte bort

Med Mätman Kontroll får du enkelt en överblick över dina mätningar.
Avvikelser och vidtagna åtgärder kan lätt sammanställas i en månadsrapport eller enligt egen önskan.

Information om företaget: Eltex of Sweden AB