2010-03-03

Ny cylindergivare – världens minsta

Produktbild från företaget Regal Components AB - Ny cylindergivare – GY-mini

En helt nykonstruerad cylindergivare som pressat måtten till det som hittills verkat omöjligt. Givaren är dessutom så gott som kompatibel med andra givartyper från Regal vilket förenklar konstruktion och ritningsarbete väsentligt.

Magnetostriktiv teknik betraktas som en av de bästa teknikerna när det gäller givare för montering i bland annat hydraulikcylindrar. Problemet är att dessa givare oftast ger cylindrar betydligt större inbyggnadsmått, speciellt viktigt i till exempel mobila applikationer där minsta möjliga c-c-mått önskas. Med denna givare erhålls en mycket liten förlängning av cylindern. Vidare kan elektronikenheten placeras många meter från cylindern, som standard medföljer 5 meter kabel.

Givaren har utvecklats av Regal Components och vår japanske leverantör. Regal servar i huvudsak Nordiska kunder inom mängder av branscher med linjärgivare, vinkelgivare, joystick och tryckgivare. Med snabb service, kvalitet och kunnande har man knutit nära relationer och fått ett stort förtroende också i länder utanför Norden.

Kontakta Regal för mer info: www.regal.se, 018-65 70 00.

Teknisk information

Information om företaget: Regal Components AB