2010-03-02

Ny, kompakt rumsregulator: SaiaPCD7.L79x för mer individuell komfort och energieffektivitet i din byggnad

Produktbild från företaget Malthe Winje Automation AB - SaiaPCD7.L79x

De potentiellt största energibesparingarna ligger i rumsreglering i nätverksautomation och de parametrar under vilka de används. Även i dag är temperatur, belysning, avskärmning och ventilationsfaciliteter fortfarande bristfälligt sammankopplade för att existerande synergier skall kunna fungera fullt ut. Varje enskild facilitet kan verka med energieffektivisering. Endast genom nätverkssystem kommer optimal energieffektivitet att uppnås. Det blir många gånger effektivare än att än att använda enskilda komponenter.

Den nya PCD7.L79x-serien av kompakta rumsregulatorer erbjuder utmärkt nätverksfunktion och kan därmed tillåta optimerad synergi mellan HEAVAC och elektriska faciliteter. Produktportföljen av PCD7.L79x innehåller diverse varianter och ger användarna stor flexibilitet att möta specifika krav, med bästa möjliga pris/prestanda förhållande. Med deras slutna kapsling och kompakta konstruktion, kan användande av rumsregulatorer bli både flexibelt och utrymmesbesparande och därmed en mer ekonomisk installation.

Rumsregulatorerna har en integrerad mjukvarumodul med parametrar som enkelt kan justeras, för de mest diversifierade applikationerna, via funktionsblock (F-Boxar) i styrsytemet. Detta tillåter användare att på basis av en reglerplattform, sätta parametrar för vitt olika applikationer.

Praktiska funktionsmoduler (F-Boxar) reducerar ingenjörstiden och förenklar drifttagningen, därför att genom att göra en ett-stegs konfigurering, kan data sändas via kommunikationsgränssnittet till upp till 127 regulatorer.

Denna stora flexibilitet, kombinerat med besparingar i ingenjörstid, tillsammans med ett gott pris/prestandaförhållande för applikationer i hotell, sjukhus, kontor, bostadsfastigheter och liknade områden.

Kontaktpersoner:
Peter Appelfeldt 08-594 118 35, peter@mwa.se
Dennis Svensson 08-594 118 33, dennis@mwa.se
Christer Wik, 08-594 118 43, christer@mwa.se

Information om företaget: Malthe Winje Automation AB