2009-08-21

Ny ugnslogger Elcometer 215

Produktbild från företaget Karl Deutsch Nordiska AB - Elcometer 215

Karl Deutsch Nordiska AB introducerar en ny ugnslogger, idealisk för loggning av ugnstemperatur och yttemperatur på godset vid härdning av pulverlack och våtlack.

Elcometer 215

Nya Elcometer 215 gör det möjligt att på ett enkelt sett övervaka härdningsprocessen i ugnar vid pulver och våtlackering för att försäkra sig om en jämn och bra kvalitet på målningen.

Loggern kan lagra upp till 260.000 mätvärden fördelade på 8 körningar.
Mätvärden lagras i ett visst tidsintervall som kan förinställas via medföljande programvara i tidsintervall om 8 värden/sek – 1 mätning /min.
Efter avslutad körning kan härdresultat avläsas direkt i loggerns display. Windowsprogram medföljer där man kan presentera loggningen grafiskt. Här kan även härdningstemperaturen för olika färger (pulver) lagras tillsammans med inställningarna för ugnen.

Elcometer 215 ligger i en speciell väska i rostfritt stål med värmeabsorberande block för att skydda loggern när den är inne i ugnen. Upp till 6 olika givare kan anslutas för loggning samtidigt, En rad olika givare kan användas som tål temperaturer på upp till +300C.

Information om företaget: Karl Deutsch Nordiska AB