Våra varumärken

Nordic Netproducts AB äger varumärkena Nordicnet, Largestcompanies samt den tryckta versionen Largest Companies.

Nordicnet – Jämför leverantörer i Norden

Nordicnet är en av de ledande webbtjänsterna inom nordisk företagsinformation. Tjänsten riktar sig främst till företagens beslutsfattare såsom inköpare, vd, marknadschefer, affärs- och produktutvecklare samt tekniker och konstruktörer.

Nordicnet innehåller 209 603 nordiska företag och informationen uppdateras dagligen så att våra besökare alltid har tillgång till de senaste uppgifterna. Företagsinformationen hämtas direkt från berörda företag samt från vår samarbetspartner Creditsafe.

* Undersökningen gjordes av Web Service Award

Largestcompanies – Nordens 500 000 största företag

Largestcompanies används ofta som verktyg för att analysera ekonomisk information om Nordens största företag. Här hittar du bokslutsuppgifter, nyckeltal och namn på centrala beslutsfattare från de 500 000 största företagen i Norden. Tydliga topplistor visar hur företagen förhåller sig till varandra. Largestcompanies baseras på information som samlas in både direkt från företagen och i samarbete med Creditsafe. Uppdatering sker dagligen så att våra besökare alltid har tillgång till aktuella uppgifter.

Largest Companies

Vilka är de största och viktigaste företagen inom svenskt näringsliv? Vilka företag dominerar i din bransch? Om detta och mycket mer kan du läsa i magasinet Largest Companies.

I topplistor och diagram baserade på bokslutsfakta redovisas de största företagen efter omsättning, resultat, export, antal anställda m.m. Du kan se de senaste årens utveckling inom olika branscher i överskådliga diagram. I magasinet presenteras också topplistor på de största företagen inom respektive län. Det senaste året summeras i ett hundratal topp 20-listor.

Largest Companies distribueras gratis till vd på de 30 000 största företagen.

Beställ Largest Companies gratis eller ladda ned Largest Companies som pdf.

Läs mer om oss eller kontakta oss för mer information!