2011-09-16

Sharp sätter färg på butikerna

Produktbild från företaget Sharp Electronics (Nordic) AB - Sharp sätter färg på butikerna

Ett kassaregister måste inte vara svart eller vitt. Nu kan man matcha det med butikens färger och profil. Eller låta det få ett leopardmönster. Sharp kan nu erbjuda alternativa färger och mönster till sina kassa­system.

Profilering av inredningen blir en allt viktigare del av butikernas image. Färger och former ger energi och bidrar till att förstärka varumärket. Men kassasystemen ser för det mesta likadana ut, oavsett hur resten av butiken är utformad – tills nu.

I höst erbjuder Sharp nya färger och mönster till sina kassasystem. Det gör det möjligt att antingen färgmatcha systemet eller låta det sticka ut ordentligt. Bland färgerna finns såväl guld, silver och olika metallicfärger. Det finns dessutom olika mönster som till exempel trä eller leopard.

– Med de nya mönstren och färgerna erbjuder vi helt nya möjligheter för butikerna att profilera sig och skapa uppmärksamhet. Det är strängt taget bara fantasin som sätter gränserna, säger Christer Abrahamsson som är nordisk produktchef på Sharp Electronics (Nordic) AB.
­­­­­­­­­
Fler pressreleaser om Sharps produkter, högupplösta bilder samt bild på Christer Abrahamsson finns att hämta på www.mynewsdesk.se/pressroom/sharp

För mer information, kontakta:
Christer Abrahamsson, nordisk produktchef, 08-634 36 45, 070- 344 67 60, christer.abrahamsson@sharp.eu
Birgitta Olsson, PR-ansvarig, 08-634 36 74, 0706-444 366, birgitta.olsson@sharp.eu

Sharp Electronics (Nordic) AB, 08-634 36 00, www.sharp.se

Om Sharp
Sharp Corporation är ett japanskt företag och en global utvecklare av innovativa lösningar. Som ledande leverantör inom LCD- och digitalteknik erbjuder Sharp ett av marknadens bredaste och mest avancerade utbud av hemelektronik, informationssystem och elektronikkomponenter.
Sharp Corporation har 64 000 medarbetare runt om i världen och koncernens försäljning uppgick till över 200 miljarder kronor det senaste räkenskapsåret. Sharp är ett miljömedvetet företag med en global miljöstrategi och produktion av energisparande och energiproducerande produkter.
Sharp sponsrar fotbolls-EM 2012.

Information om företaget: Sharp Electronics (Nordic) AB

Nyheten presenteras i samarbete med MyNewsdesk