2015-05-26

Ge mamma blommor som sprider dubbel glädje

Produktbild från företaget Interflora AB - Ge mamma blommor som sprider dubbel glädje

Det finns 2,8 miljoner mammor i Sverige (statistik från SCB) och många av dem uppvaktas med blommor på Mors dag på söndag. Populärast är buketter med rosor i ljusa färger eller buketter med trädgårdskänsla, innehållandes till exempel pioner och lövkojor. För den som vill sprida glädje till fler än mamma så erbjuder Interflora två buketter i samarbete med två ideella organisationer.

Utan Gränser

När man beställer Utan Gränser-buketten på Interflora.se går 15 kronor direkt till Läkare Utan Gränser. Interflora matchar denna summa med ytterligare 15 kronor per bukett, så totalt 30 kronor skänks till Läkare Utan Gränsers viktiga arbete runtom i världen.Buketten innehåller stor- och småblommig krysantemum, rosor och frodiga gröna blad. Interflora har samarbetat med Läkare Utan Gränser ända sedan 2011 och hittills har över 2 miljoner kronor samlats in med hjälp av Interfloras webbkunder!

Utan Gränser-buketten säljs på Interflora.se

CancerRehabFonden

Interflora är stolt sponsor av CancerRehabFonden sedan 1 maj 2015! Som en del i sponsoravtalet använder Interflora sina breda kanaler för att berätta om denna organisation som arbetar för cancerdrabbades rätt till rehabilitering och rätt till livsglädje. CancerRehabFonden-buketten är precis en sådan kanal; buketten levereras tillsammans med ett litet informationsblad så när den skickas som Blommogram hjälper beställaren till att sprida kännedom om verksamheten så att fler blir givare och därmed fler får chans att komma tillbaka till livet efter cancern. Buketten innehåller bland annat rosor, prärieklockor och germini och är framtagen för att symbolisera den livskraft som CancerRehabFonden står för. 

CancerRehabFonden-buketten säljs både på Interflora.se och hos Interfloras ca 750 ombud. #enblommaforlivet

Information om företaget: Interflora AB

Nyheten presenteras i samarbete med MyNewsdesk