2013-12-18

Upprustning av Löwenströmska sjukhuset

- Sjukhuset får ett uppdaterat brandskydd liksom energieffektiva system för värme, ventilation och el. Sådant är nödvändigt för att kunna bedriva god vård på Löwenströmska sjukhuset minst 20 år och helst 50 år fram-över, säger Carl-August Gustén som är kundansvarig på Locum.

Bygget pågår till och med år 2017. Sjukhuset hålls öppet under hela byggtiden, men under perioder kommer olika verksamheter att få tillfälliga lokaler i den befintliga byggnaden.
- Vi gör allt för att såväl verksamheter, patienter och besökare ska störas så lite som möjligt, säger Carl-August Gustén. Det är dock oundvikligt att bygget kommer att medföra en del ljud och andra störningar, vilket vi ber om tålamod med och att alla ser fram emot de förbättringar som det kommer att resultera i.

Personal och besökare kommer att informeras löpande om byggprojektet genom bland annat den digitala Husguiden (www.locum.se/husguiden) som är nyligen lanserad för sjukhuset. Här kommer information att finnas om vad man ska tänka på inför sitt besök. Information ges också på plats i sjukhusets entré via en digital informationsskärm.

Ytterligare information:
Carin Kihlström, Kundchef Locum AB, 08-123 170 94
Christina Hallberg, HR-direktör Locum AB, 08-123 171 42
Carl-August Gustén, Kundansvarig Locum AB, 08-123 174 59

Korta fakta om projektet:
Klart: 2017
Byggherre: Locum
Kontaktpersoner: Carl-August Gustén och Joacim Olofsson, Locum
Entreprenörer: detta är ett samverkansprojekt där Locums samarbetspartners är; Ebab, Etcon Entreprenader AB, Metrolit Byggnads AB, VVS Kraft Teknikservice AB, Hissgruppen AB, Nordomatic, Bravida och Mälar Sprinkler


Information om företaget: Locum AB

Nyheten presenteras i samarbete med MyNewsdesk