2010-02-09

OMNIMATE POWER SV / BV 7.62HP - i 28 kVA strömklass

Produktbild från företaget Weidmüller AB - SV / BV 7.62HP - i 28 kVA strömklass

Mer kraftreserver för mer lastkapacitet: OMNIMATE POWER SV / BV 7.62HP är med sitt stora areaområde, ökad överbelastningskapacitet och breda utbud av varianter och tillbehör den högpresterande serien i HP-produktlinje.

HP betyder High Performance - detta betyder hela 41 A märkström, ända upp till en omgivningstemperatur av 55° C, obegränsat 600 V- godkännande enligt UL, extra fingersäkerhet för 400 V-TN-system (+ 3,0 mm) i enlighet med applikationsdirektivet IEC 61800-5-1, och även i enlighet med hushållsapparatsdirektivet DIN EN / IEC 60335-1.

Maximal säkerhet
Säker för både människa och maskin med dubbelriktad fingersäkerhet: även när den inte är ijackad och klarar även backspänningar från strömelektronik.

Maximal prestanda
Full märkström upp till 40° C omgivningstemperatur är ett obligatoriskt krav på enhetsapplikationerna Vad som verkligen gör skillnaden är verklighets- och applikations-baserad kapacitet för överbelastning och temperaturtoppar.

Maximal överensstämmelse
Weidmüllers isolermaterial WEMID - Med en GWIT (glödtrådstest) av > 775° C - överensstämmer även den med hushållsapparatsdirektivet DIN EN / IEC 60335-1

Maximal användbarhet
Snabb, enkel och intuitiv i- och urjackning: med enhands låsfläns - bekvämt för användaren och säker för applikationen.

Maximal effektivitet
Verktygsfri enkelhet: intuitiv, snabb PUSH IN anslutningsteknologi och automatisk, bekväm låsning med säker enhandslåsning. www.push-in.com

Hög systemprestanda
OMNIMATE POWER 28 kVA klass i korthet:
HP-systemet har lett vägen med sin verktygsfria snabba låsning, installationssäkert kryp- och luftavstånd och olika applikationsorientearade varianter. Med introduktionen av en unik, säker fläns med enhandslåsning och ett brett utbud av innovativa funktioner, erbjuder systemutökningen återigen avancerad teknik för innovativa applikationer.

Individualiserad konfiguration
Standard + Services = individuell utformning med enkel konfiguration från ett brett spektrum av tjänster: som färgkodning, tillämpad märkning och kundspecifik ändring eller design. Mer information finns i Service & Support-"broschyr (löpnummer 1077680000) eller www.galaxy.weidmueller.com

Weidmüller positionerar sig framgångsrikt över hela världen, på en uthållig bas som den ledande leverantören av lösningar för elektriska anslutningar, överföring, konditionering och omvandling av kraft, signaler och data i industriella omgivningar.

Information om företaget: Weidmüller AB