2010-02-09

OMNIMATE HOUSINGS CH20M

Produktbild från företaget Weidmüller AB - CH20M

CH20M (Component Housing IP20 Modular) - Weidmüllers nya standardkapsling - utgör en idealisk plattform för individuellt anpassade elektroniska applikationer.

Som en skräddarsydd kostym direkt från konfektionen", kombinerar den banbrytande modulen begreppet frihet i design med låg kostnad och planering av säkerheten i ett standardsystem. Förutom skalbarhet, en hög säkerhetsnivå och innovativa funktioner i applikationen, utmärker sig systemet också med ett omfattande utbud av designalternativ.

Resultatet är snabbare installation, användarvänlighet, hög driftsäkerhet och störningstålighet. Från utveckling till produktion, representerar CH20M effektivitet. Den täcker alla krav för en modern elektronikplattform byggd med tanke på framtiden.

Design-alternativ: Konfiguration
Så många anslutningar som krävs så kostnadseffektivt som möjligt: konfigurerade skalbara anslutningsnivåer, anpassade för varje sida, med fyra olika kapslingbredder upp till 72 anslutningar.

Design-alternativ: Basfärger
Med fokus på de viktiga delarna: ger de diskreta kapslingsfärgerna (svart grafit, grafitgrå och ljusgrå) professionellt utseende utan att distrahera från centrala manöver- och displayenheter.

Design-alternativ: Märkning
Detaljerade symboler, data, grafik eller text kan enkelt tryckas (antingen med laser eller tampo-tryck) på varje kapslingsyta

Design-alternativ: Funktionell färg
Större handhavandesäkerhet med funktionella passande färgkoder: Tre funktionella färger (rött, gult och blått) kan hänföras till viktiga industriella applikationer.

Design-alternativ: Modifiering
Ändringsalternativ kompletterar konfigurationsinställningar: till exempel genom att integrera den jackbara 30-poliga BL I/O-LED-anslutningen för digitala I/O i fronten eller ett RJ45-uttag i sidan.

Visuell design
Synergieffekterna av modularitet och variation möjliggör en stor bredd i design för att passa din applikation, även med de tillgängliga standardmodulerna.

Funktionell design
Våra omfattande, standardiserade konfigurationsinställningar kan ytterligare kompletteras med ändringar och kundspecifik utveckling av design för att exakt möta dina individuella krav.

Weidmüller positionerar sig framgångsrikt över hela världen, på en uthållig bas som den ledande leverantören av lösningar för elektriska anslutningar, överföring, konditionering och omvandling av kraft, signaler och data i industriella omgivningar.

Information om företaget: Weidmüller AB