Så lyckas du med din e-postmarknadsföring!

Vi hjälper dig att kommunicera relevant och värdefullt innehåll direkt med din målgrupp. Att genomföra en e-postkampanj går snabbt och smidigt och är mycket kostnadseffektivt. Vi hjälper dig att plocka fram din målgrupp utifrån bl.a. bransch, titel, geografi och storlek på bolag.

Med regelbundna och relevanta e-postkampanjer förstärker du din produkt- och företagsprofil på ett effektivt sätt samtidigt som du har möjlighet att mäta vad som intresserar dina kunder mest.

Självklart ger vi dig en statistikrapport efter utskicket och kontaktuppgifter till alla de beslutsfattare som varit aktiva i ditt mejlutskick. Med ett enda utskick kan vi potentiellt ge dig hundratals leads att bearbeta.

Läs mer i produktbladet (PDF)

swedma

TaxiKurir berättar om kvalitet och effekt

Vi på TaxiKurir genomför en rad aktiviteter med Nordicnet som ger oss många konkreta leads att följa upp i vår marknadsbearbetning.

Att kommunicera med våra potentiella kunder direkt via e-postkampanjer är ett väldigt kostnadseffektivt sätt att skapa leads till vår säljkår. En förutsättning för detta är att e-postadresserna håller bra kvalitet. Säljkårens uppföljningsarbete är enkelt eftersom de data som Nordicnet tillhandahåller efter utskicken håller mycket god kvalitet och ger oss en effektivare kundbearbetning.

Samtliga marknadsaktiviteter som vi på TaxiKurir Stockholm genomför ska hålla hög kvalitet och ge goda resultat, det är därför vi väljer Nordicnet som helhetsleverantör av våra e-postkampanjer.

Som marknadschef på TaxiKurir Stockholm kan jag verkligen rekommendera Nordicnet som leverantör av e-postmarknadsföring.

swedma

Kenneth Holm, marknadschef på TaxiKurir Stockholm

Vi skapar nöjda kunder

Under de senaste åren har vi hjälpt ett stort antal företag att kommunicera digitalt. Vi är väldigt stolta över att ha försett dessa klienter med nya kunder, ökad trafik, seminariegäster och kursdeltagare.
Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss fortast möjligt!

Kontaktuppgifter

  •  

* Obligatorisk uppgift